'Name' function not working

Discussion in 'Troubleshooting' started by carolberger, Jul 13, 2016.

'Name' function not working

  1. marketxls

    marketxls Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 21, 2015
    Messages:
    1,153
    Likes Received:
    11
    Hi Brad,

    Just to reconfirm that you are only talking about name function right? Because that one is the one which I understand is not working well. Rest all is fine.  Please suggest which ones you mean by these "these basic functions "?

    Thanks

    Ankur

     

     

    "Are you going to correct these basic functions or walk me through how to fix it? It has been over 2 weeks. If this is not resolved, I would like a refund issued. This is unacceptable for a paid service."
     
  2. marketxls

    marketxls Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 21, 2015
    Messages:
    1,153
    Likes Received:
    11
    Hi Carol,

    We have now added more than 150k symbols and names in our database so, the name function should return values for everything. If you still face any symbol which returns NA or no value do let me know.

    Kind regards

    Ankur for MarketXLS
     
  3. bcooke

    bcooke New Member

    Joined:
    Jul 13, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    The name function is still returning #VALUE! in the cell. Also none of the Yahoo functions work any more.They return #VALUE! as well. You said to expect this to be fixed by the weekend....
     
  4. wwkoenig

    wwkoenig New Member

    Joined:
    Jul 13, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Mine is working fine since last week! I have 52 products/sector and all show up, with no problem! I had the same problem two weeks ago!
     
  5. carolberger

    carolberger New Member

    Joined:
    Jul 13, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Mine is fine now, too. So far, all Names are working. Thanks!
     
  6. marketxls

    marketxls Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 21, 2015
    Messages:
    1,153
    Likes Received:
    11
    Hi Brad,

    Looks like there is another issue with your implementation as we did fix all the functions last week. As you can see from other user's responses above.

    Please can you inbox me a good time for me to do a quick screenshare to see whats going on? at support  @ marketxls.com

    Thanks

    Ankur
     

Share This Page